AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikte yürümek

Kahve falında yeşillikte yürümek

Kahve falında yeşillikte yürümek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillikte yürümek gördüyseniz:

  • Konuşkanlığınızın artması ile çevreyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz.

Kahve falında yeşil bir tarlada yürümek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek ferahlayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillikli yolda yürümek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yolda yürümek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, hem verimi yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bir alanda yürümek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına inanılır.

Kahve falında yeşillikler içinde yürümek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tarlada yürümek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir