AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yolda yürümek

Kahve falında yeşil yolda yürümek

Kahve falında yeşil yolda yürümek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yolda yürümek gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Kahve falında yeşil bir yolda yürümek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik yolda yürümek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yolda yürümek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillikli yolda yürümek başarıdan başarıya koşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet eder.

Kahve falında yolda hızlı yürümek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yolda yürümek büyük başarılar kazanacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda yürümek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir