AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ormanda yürümek

Kahve falında yeşil ormanda yürümek

Kahve falında yeşil ormanda yürümek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında yeşil ormanda yürümek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına inanılır.

Kahve falında ormanda yürüdüğünü görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ormana doğru yürümek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ormanda sevgiliyle yürümek kazancın devamlı olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlik ormanda yürümek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Kahve falında gece ormanda yürümek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orman içinde yürümek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir