AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde yürümek

Kahve falında yeşillikler içinde yürümek

Kahve falında yeşillikler içinde yürümek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde yürümek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşilliklerin içinde yürümek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde yürümek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşiller içinde yürümek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde yürümek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşilliğin içinde yürümek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında berrak su içinde yürümek sorunlu bir döneme gireceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir