AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşilliklere uzanmak

Kahve falında yeşilliklere uzanmak

Kahve falında yeşilliklere uzanmak iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kalp kıracağına, rahat bir döneme girileceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşilliklere uzanmak gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Kahve falında yeşilliğe uzanmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşilliklere uzanmak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak imkânların günden güne azalacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Kahve falında dizine uzanmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, mal mülk edineceğine yorulur.

Kahve falında yatağa uzanmak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle uzanmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir