AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle uzanmak

Kahve falında erkekle uzanmak

Kahve falında erkekle uzanmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, ilim irfan sahibi olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında erkekle uzanmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında erkekle uzanmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle uzanmak hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle uzanmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, isteklerinin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yere uzanmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak umutsuzluklarını geride bırakacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta uzandığını görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işarettir.

Kahve falında yeşilliğe uzanmak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine inanılır.

Kahve falında çimenliğe uzanmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir