AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük borçlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur sonrası çamur gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yağmur sonrası çamur görmek rızkının da genişleyeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra gökkuşağı görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra kar görmek ün sahibi birisi olunacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurdan sonra kar yağdığını görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş açtığını görmek duygularının karşılığını alamayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur sonrası güneş görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Kahve falında yağmurdan sonra güneş görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir