AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok büyük paralar kazanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacın yapraklarının döküldüğünü görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yaprak koparmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine işarettir.

Kahve falında çam ağacı yaprakları görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yapraklı ağaç görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir