AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın yapraklarının döküldüğünü görmek

Kahve falında ağacın yapraklarının döküldüğünü görmek

Kahve falında ağacın yapraklarının döküldüğünü görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın yapraklarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında büyük yapraklı ağaç görmek kudret sahibi olacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş yapraklı ağaç görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yapraklı ağaç görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç yaprağı yemek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak koltuğunun yükseleceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yaprak koparmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, helal kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir