AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ve berrak su görmek

Kahve falında yeşillik ve berrak su görmek

Kahve falında yeşillik ve berrak su görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik ve berrak su gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil berrak su görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak yeşil su görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik ve berrak su görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil berrak deniz görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına işaret eder.

Kahve falında berrak suyun aktığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayırlı kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berrak sel suyu görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bol ve berrak su görmek hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında derede berrak su görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir