AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak yeşil su görmek

Kahve falında berrak yeşil su görmek

Kahve falında berrak yeşil su görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, mevkie edineceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, onlara sanat öğreteceğine, alkış alacağına delalet eder.

Kahve falında berrak yeşil su gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Kahve falında berrak yeşil su görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşillik ve berrak su görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil berrak su görmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil berrak deniz görmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda berrak su görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol ve berrak su görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak kaynak su görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında duru berrak su görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, hak yiyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir