AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik tepe görmek

Kahve falında yeşillik tepe görmek

Kahve falında yeşillik tepe görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, terfi alamayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik tepe gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bir tepeye çıkmak karamsarlığa düşeceğine, başarılarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillik tepe görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tepeler görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil tepe görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bir tepe görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tepeye çıkmak zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek ticaretin büyüyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir