AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tepe görmek

Kahve falında yeşil tepe görmek

Kahve falında yeşil tepe görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, doğru işler yapacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil tepe gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle bir araya gelmeniz durumunda zor seçimlerinizde yardımı dokunabilecek bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında yeşil tepeler görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşillik tepe görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bir tepe görmek çok farklı bir kişi olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tepe görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil tepeye çıkmak onların güvenini sarsacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bir tepeye çıkmak işten yana şansının açık olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir