AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, hikmete kavuşacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kum tepesine tırmanmak ardından bu kişiye açılacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tepeye tırmanmak çok iyi işler yapılacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, işlerin yolundan çıkacağına işarettir.

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında tepeye tırmanmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir