AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir tepe görmek

Kahve falında yeşil bir tepe görmek

Kahve falında yeşil bir tepe görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bir tepe gördüyseniz:

  • Bilindik bir konu tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında yeşil bir tepeye çıkmak işine dört elle sarılacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bir tepe görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil tepe görmek karın artacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil tepeye çıkmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tepeye tırmanmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil tepeler görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik tepe görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir