AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik park görmek

Kahve falında yeşillik park görmek

Kahve falında yeşillik park görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik park gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Kahve falında yeşillik park görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil park görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında arabayı park ettiğin yeri bulamamak hakkıyla kazanca, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında park süpürmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyun parkı görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında parkta olmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini parkta görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında parkta dolaşmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir