AnaSayfa / Genel / Kahve falında park süpürmek

Kahve falında park süpürmek

Kahve falında park süpürmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında park süpürmek gördüyseniz:

  • İşleri biraz oluruna bırakmaya ne dersiniz.

Kahve falında park süpürmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında parkta dolaşmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına yorulur.

Kahve falında arabayı park edememek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Kahve falında park etmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parkta eğlenmek üzücü olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında park edilmiş araba görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, asosyal bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayı park etmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir