AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil park görmek

Kahve falında yeşil park görmek

Kahve falında yeşil park görmek kısmet alacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil park gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yeşillik park görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil park görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini parkta görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet eder.

Kahve falında park süpürmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parkta olmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, şansının ve bahtının açık olacağına delalet eder.

Kahve falında kamyon park etmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında su parkı görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında havuzlu park görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, borç batağına düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir