AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıpa kesmek

Kahve falında sıpa kesmek

Kahve falında sıpa kesmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıpa kesmek gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında sıpa kesmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıpalı eşek görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eşek ve sıpa görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Kahve falında sıpalar görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, aşkının da kalıcı olacağına delalettir.

Kahve falında eşek sıpa görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında sıpa görmek hobilerine eğileceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşek ve sıpasını görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında sıpa sevmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir