AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dal kesmek

Kahve falında yeşil dal kesmek

Kahve falında yeşil dal kesmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, yuva kuracağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında yeşil dal kesmek gördüyseniz:

  • Olması imkansız beklentiler ya da eğilimler içine girebilir, altından kalkılamayacak iş yükleri nedeniyle veya çevrenizdeki kişilere yapılması imkansız işler delege ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil dal kesmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında çam dalı kesmek iş konusunda kısmetin açılacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kuru dal kesmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dal kesmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ağaç dalı kesmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında ağacın dallarını kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, endişeli durumların son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir