AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik içinde yüzmek

Kahve falında yeşillik içinde yüzmek

Kahve falında yeşillik içinde yüzmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Genel hava uzlaşma ortamı yaratmaktan veya belli anlaşmaları desteklemekten uzak görünüyor.

Kahve falında yeşillik içinde yüzmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında havuz içinde yüzmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal içinde yüzmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında para içinde yüzmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında derenin içinde yüzmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde suda yüzmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt içinde yüzmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, şansa işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir