AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal içinde yüzmek

Kahve falında bal içinde yüzmek

Kahve falında bal içinde yüzmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bal içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerle yapacağınız konuşmalar vizyonunuzu geliştirebilir.

Kahve falında bal içinde yüzmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalet eder.

Kahve falında balikli denizde yüzmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kazancının günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında balikli havuzda yüzmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında küpün içinde bal görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bal içinde kurt görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde bal görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balın içinde balık görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, günahtan temizlenmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir