AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır tepsi almak

Kahve falında bakır tepsi almak

Kahve falında bakır tepsi almak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına işarettir.

Kahve falında bakır tepsi almak gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında bakır tepsi almak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır tepsi yıkamak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, yol alacağına rivayet eder.

Kahve falında bakır tepsi çalmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında bakır tepsi görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işarettir.

Kahve falında bakır çanak görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında bakır tava görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır madeni görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında bakır bulmak önündeki engelleri aşamayacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir