AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır bulmak

Kahve falında bakır bulmak

Kahve falında bakır bulmak yaşamının yoluna gireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bakır bulmak gördüyseniz:

  • Mantıksız talepleri olan kişiler sorumluluklarınızın ya da iş yükünüzün artmasına neden olabilir.

Kahve falında bakır bulmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakır para bulmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında bakır tas görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bakır satmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın ve bakır görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bakır leğen görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında işlenmiş bakır görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bakır tel toplamak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir