AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır tava görmek

Kahve falında bakır tava görmek

Kahve falında bakır tava görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bakır tava gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Kahve falında bakır tava görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında teflon tava görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada et pişirmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta görmek kişinin kötü günler geçireceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış tava görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tava tencere görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine alamet eder.

Kahve falında tavada pişmiş balık görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tava ekmeği görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir