AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır madeni görmek

Kahve falında bakır madeni görmek

Kahve falında bakır madeni görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, hayırlı bir eşe, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, asık yüzlerin güleceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında bakır madeni gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Kahve falında bakır madeni görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarihi madeni para görmek aklına giren şeytana uyacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz madeni görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında altın madeni bulmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Kahve falında yerden madeni para toplamak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında pirinç madeni görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kazancın devamlı olacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasına madeni para vermek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında büyük madeni para görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir