AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikte oturduğunu görmek

Kahve falında yeşillikte oturduğunu görmek

Kahve falında yeşillikte oturduğunu görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillikte oturduğunu gördüyseniz:

  • Kararsız yapıdasınız.

Kahve falında yeşillikler içinde oturmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yerde oturmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimene oturmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil halıda oturmak borçların sonlandırılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde oturmak tövbelerinin karşılık bulacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına yorulur.

Kahve falında yeşillikte oturduğunu görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikte oturmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil alanda oturmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir