AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşilliğin içinde oturmak

Kahve falında yeşilliğin içinde oturmak

Kahve falında yeşilliğin içinde oturmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, önemli kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşilliğin içinde oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bağlayıcı sözler verilmesinde ısrar edebilir ya da blöfünüzü görebilir.

Kahve falında yeşillikler içinde oturmak kazancının her geçen gün artacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşilliğin içinde oturmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik içinde oturmak güzel bir iş fırsatına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşilliklerin içinde oturmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde oturmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurun içinde oturmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalığın içinde oturmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında uçağın içinde oturmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir