AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton zemin görmek

Kahve falında beton zemin görmek

Kahve falında beton zemin görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ekmeğinin çoğalacağına, hayatını ailesine adayacağına, kazançlı kapıların açılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında beton zemin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız.

Kahve falında beton zemin görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaygan zemin görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil zemin görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zemin görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak zemin görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Kahve falında zemin kat ev görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz zemin görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek haram yollardan mal sahibi olunacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir