AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yosun görmek

Kahve falında yeşil yosun görmek

Kahve falında yeşil yosun görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yosun gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yosunlu deniz görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yosunlu suya girmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına delalettir.

Kahve falında yeşil yosun görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında yosunlu kaya görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza delalet eder.

Kahve falında deniz ve yosun görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yosunlu taş görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yosunlu havuzda yüzmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında yosunlu su içmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir