AnaSayfa / Genel / Kahve falında yosunlu taş görmek

Kahve falında yosunlu taş görmek

Kahve falında yosunlu taş görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yosunlu taş gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassas durumdasınız.

Kahve falında yosunlu taş görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında su yosunu görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yosunlu su görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yosunlu suda yüzmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde yosun görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yosun yemek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve yosun görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında yosun temizlemek birikim yapacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir