AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan yemek

Kahve falında yeşil yılan yemek

Kahve falında yeşil yılan yemek verilen sözlerin tutulacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılan yemek gördüyseniz:

  • Daha ölçülü ilerlemekte fayda var.

Kahve falında yeşil yılan yemek sıkıntı yükleneceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillikler içinde yılan görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede yeşil yılan görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında koyu yeşil yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü yeşil yılan görmek aile hayatında sevinileceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renk yılan görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş yeşil yılan görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir