AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde yılan görmek

Kahve falında yeşillikler içinde yılan görmek

Kahve falında yeşillikler içinde yılan görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, büyük düşüneceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde yılan gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynuyorsunuz.

Kahve falında yeşillik içinde yılan görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında su içinde yeşil yılan görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde yeşil yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde yılan görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin içinde kara yılan görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine inanılır.

Kahve falında yemek içinde yılan görmek nefsine uyacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında su içinde beyaz yılan görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir