AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek

Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek

Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, hasta ise iyileşeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman yeşil yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle görüşme konusunda isteksizlik gösteriyorsa ilişkiyi gözden çıkarma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman kahverengi yılan görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına delalettir.

Kahve falında kocaman beyaz yılan görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah yılan görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sıkılacağı bir haber almaya yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kocaman yılan görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman yılanlar görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, özlemelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman bir yılan görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını bitireceğine delalettir.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir