AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş yeşil yılan görmek

Kahve falında ölmüş yeşil yılan görmek

Kahve falında ölmüş yeşil yılan görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş yeşil yılan gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü yeşil yılan görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, sevinç ve sürura işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek elin bollaşacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yılan sevmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde yeşil yılan görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işinde ustalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan yemek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yılan yakalamak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil yılan görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir