AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede yeşil yılan görmek

Kahve falında bahçede yeşil yılan görmek

Kahve falında bahçede yeşil yılan görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede yeşil yılan gördüyseniz:

  • Coşkulu sunumlar istenilen kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bahçede yeşil yılan görmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede büyük yılan görmek saygısını toplayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin bahçesinde yılan görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede siyah yılan görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede yılan görmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında evin bahçesinde yılan görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bahçede yılan öldürmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçe içinde yılan görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir