AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü yeşil yılan görmek

Kahve falında bir sürü yeşil yılan görmek

Kahve falında bir sürü yeşil yılan görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yeşil yılan gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında bir sürü yeşil yılan görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde yılan görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalettir.

Kahve falında tarlada bir sürü yılan görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yerde sürünen yılan görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü yılan görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü siyah yılan görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan sürünürken görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü yılan öldürmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir