AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yemiş görmek

Kahve falında yeşil yemiş görmek

Kahve falında yeşil yemiş görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yemiş gördüyseniz:

  • Net sorular sormalısınız.

Kahve falında yeşil yemiş görmek kendi işinin patronu olunacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yemiş yemek yoğun duygular yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yemiş satmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yemiş ağacı görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, istenmeyen bir yolculuğa delalettir.

Kahve falında olgun yemiş görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemiş görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet eder.

Kahve falında yemiş yemek görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir