AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş yemiş görmek

Kahve falında yaş yemiş görmek

Kahve falında yaş yemiş görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında yaş yemiş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında yaş yemiş görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Kahve falında yemiş satmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Kahve falında taze yemiş yemek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek kul hakkına girmeyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında yemiş toplamak yüzüne kan geleceğine, bereketli işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında frenk yemişi yemek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yemiş görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yemiş yemek görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, acı veren kazalara rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir