AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemiş yemek görmek

Kahve falında yemiş yemek görmek

Kahve falında yemiş yemek görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kazancının çoğalacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, aşının da çoğalacağına, onu doyasıya yaşayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemiş yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Kahve falında yemiş yemek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemiş yemek görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, kişinin geri planda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yemiş yemek maddi sorunlarının artacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında taze yemiş yemek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında frenk yemişi yemek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sıkıntıların büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yemiş görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine inanılır.

Kahve falında yemiş incir görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir