AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze yemiş yemek

Kahve falında taze yemiş yemek

Kahve falında taze yemiş yemek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine delalettir.

Kahve falında taze yemiş yemek gördüyseniz:

  • İlişkileri kuvvetlendirme amacındasınız.

Kahve falında taze yemiş yemek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında taze yemiş görmek mutlu günlerin yaşanacağına, hoşgörülü biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemiş yemek görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yemiş yemek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemiş yemek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında frenk yemişi yemek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında olgun yemiş görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, ana baba dualarının alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir