AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yelek görmek

Kahve falında yeşil yelek görmek

Kahve falında yeşil yelek görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yelek gördüyseniz:

  • Kafanızda çeşitli fikirleriniz, hayalleriniz veya beklentiler olabilir.

Kahve falında yeşil yelek giymek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yelek örmek çirkin iftiralara uğrayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yelek giydiğini görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bebek yeleği görmek işlerinin bir anda bozulacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yelek almak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yelek görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulur.

Kahve falında gri yelek görmek maddi konuda zayıflayacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yeleğini giymek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir