AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri yelek görmek

Kahve falında gri yelek görmek

Kahve falında gri yelek görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, tecrübe kazandıracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, istihdam edeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gri yelek gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında gri yelek görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yelek almak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yelek örmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hasadının tarlasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yelek almak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, geçineceğine alamet eder.

Kahve falında tüylü yelek giymek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında mavi bebek yeleği görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında lacivert yelek görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avcı yeleği görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir