AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yelek örmek

Kahve falında yeşil yelek örmek

Kahve falında yeşil yelek örmek giderileceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, ferahlığa çıkacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yelek örmek gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir.

Kahve falında yeşil yelek örmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında bebek yeleği örmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında beyaz yelek örmek varolan sorunlarının sona ereceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örgü yelek örmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulur.

Kahve falında yün yelek örmek neredeyse kahrolacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında sarı yelek örmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında yelek örmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı yelek örmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir