AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yelek almak

Kahve falında yeşil yelek almak

Kahve falında yeşil yelek almak yeni bir hayata başlayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yelek almak gördüyseniz:

  • Dinlenmek için mümkünse sessiz bir ortamı tercih etmelisiniz.

Kahve falında yeşil yelek örmek sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yelek almak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bebek yeleği görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yelek giymek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yelek giydiğini görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yelek görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüylü yelek görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Kahve falında bebek yeleği örmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir