AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak çarşafı görmek

Kahve falında yatak çarşafı görmek

Kahve falında yatak çarşafı görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sıkıntılarının artacağına, can derdine düşeceğine, sorunların tarihe karışacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Kurallara karşı gelmeden veya pozisyonunuzu tehlikeye atmadan olaylara nasıl düzen getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında yatak çarşafı görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz çarşaf ve yatak görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli yatak çarşaf görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yatak çarşafı görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı yatak çarşafı görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çarşaflı yatakta yatmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak çarşafı katlamak kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, geleceğine bakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir