AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yapraklar görmek

Kahve falında yeşil yapraklar görmek

Kahve falında yeşil yapraklar görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklar gördüyseniz:

  • Şikayet etmeye başlamanız sizi eleştirilere açık hale getirebilir.

Kahve falında yeşil yapraklı fındık görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan yaprağı görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çay yaprağı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil salamura yaprak görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, şöhret ve itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük yeşil yaprak görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sorunlarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir