AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek yükseleceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta kırmızı elmalar görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta elma yemek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan elma koparıp yemek borçların ödeneceğine, malının ve kazancının tam olacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan elma yemek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir