AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm yaprağı satın almak

Kahve falında üzüm yaprağı satın almak

Kahve falında üzüm yaprağı satın almak neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, isteklerinin yerine geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında üzüm yaprağı satın almak gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Kahve falında üzüm yaprağı satın almak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kafa dinleyeceğine işaret eder.

Kahve falında taze üzüm yaprağı görmek kişinin kazancının artacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı yemek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sarı üzüm yaprağı görmek güzelleşeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek ileri gideceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, istediği oranda da eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm yaprağı görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir