AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniformalı kadın görmek

Kahve falında üniformalı kadın görmek

Kahve falında üniformalı kadın görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında üniformalı kadın gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında üniformalı kadın görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna rivayet eder.

Kahve falında denizci üniforması giymek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi üniformalı asker görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı üniforma giymek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil üniformalı asker görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında lise üniforması giymek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında üniforma giydiğini görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üniformalı subay görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir